Uitjes in het Gooi ®

Op zoek naar een creatieve workshop voor een vrijgezellenfeest?


workshop naaktmodel schilderenEen hilarische en creatieve workshop is het na schilderen van een Naaktmodel. Zeker een leuk idee voor een vrijgezellenfeest!

Hoe werkt de workshop Naaktmodel schilderen?
Omdat het vaak een verrassing is voor de rest van de groep, beginnen we de workshop altijd alsof we een 'saaie' stilleven workshop gaan doen. Je komt niet meer bij als je de reactie van de groep ziet als het 'levende' stilleven tevoorschijn komt... 

Ons model gaat geheel uit de kleren, zodat jullie onder begeleiding je eigen kunstwerk fabriceren. Met grote vellen papier, houtskool en verf mag je je helemaal uitleven achter de ezel. En uiteraard gaat er ook een ronde op een echt schildersdoek, zodat je altijd een aandenken hebt aan deze hilarische workshop.

Deze workshop is alleen te boeken met een mannelijk naaktmodel.

Wat je moet weten over de workshop Naaktmodel schilderen

 Aantal deelnemers  Min. 10 personen -kleinere groepen op aanvraag
 Prijs  € 45,00 p.p. incl. btw
 Reserveringskosten  1 x € 19,50 incl. btw per boeking
 Duur  2 uur
 Waar  Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem Delft, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zutphen, Zwolle Meer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinhetgooi.nl 

Boek deze workshopOok leuk om te doen

Workshop Burlesque
   
workshop schilderen Workshop Dikke Dames schilderen
   

 

Wat een hilarische workshop was dit! De bruid in ons midden was volkomen verrast. Aanradertje!
Anja Middelkoop
5 sterren

Genoten van de workshop Naaktmodel schilderen. We kunnen deze workshop zeker aanbevelen aan andere groepen. Bedank namens iedereen.
Nathalie van Vliet, Utrecht
5 sterren

Zeer geslaagde workshop en respect voor het mannelijke naaktmodel. Dat moet toch niet meevallen met 15 super enthousiaste meiden om je heen! 
Pien vd M. en vriendinnen
5 sterren