Uitjes in het Gooi ®

Speel Levend Sudoku in het Gooi vanaf € 16,50 p.p.


Groepsuitje Levend Sudoku

 

Levend Sudoku is één van de goedkope uitjes van Uitjes in het Gooi. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje, familie uitje.

Wat is Levend Sudoku?
Levend Sudoku is een speurtocht door het centrum van de stad, waarbij je in teams tegen elkaar speelt. Zijn jullie met een klein aantal personen dan kan je Levend Sudoku ook met één team spelen.

Hoe werkt de speurtocht
De stad is je speelveld en de kaart een sudoku! Per e-mail ontvang je van te voren een plattegrondje van de stad, locatiefoto's en speluitleg. Elke gevonden locatie levert een vraag op. Het antwoord op de vraag is een cijfer die je in de sudoku invult. Hoe meer vragen jij en je team weten te beantwoorden, hoe makkelijker de sudoku wordt. De compleet ingevulde sudoku levert een eindlocatie op. Het spel is een leuk budget uitje met een snufje cultuur waarbij puzzelen naar de eindbestemming leidt.


Levend Sudoku kan makkelijk onderbroken worden door een zelf in te lassen pauze of koffiestop.


Wat je moet weten over Levend Sudoku

Aantal deelnemers Max. 6 personen per team
Prijs € 99,50 per team incl. btw
Reserveringskosten Bij 1 team € 17,50 - Bij 2 of meer teams € 19,50
Zelf meenemen Per team 1 volledig opgeladen smartphone met whatsapp
Duur Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
Waar Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hilversum, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht,  Zutphen,  ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinhetgooi.nl 

Boek dit uitjeOok leuk om te doen

Levend Ganzenbord