Uitjes in het Gooi ®
Workshop Amersfoort + + + Groepsuitje Amersfoort + + + Vrijgezellenfeest Amersfoort + + + Bedrijfsuitje Amersfoort + + + Dagje weg Amersfoort+++uitjes in Amersfoort+++stadswandeling Amersfoort+++uit in Amersfoort+++dagje uit Amersfoort+++kookworkshop Amersfoort+++evenementen Amersfoort + + + Personeelsuitje Amersfoort+++bedrijfsuitje Amersfoort++vrijgezellenfeest Amersfoort+++familiedag Amersfoort+++bedrijfsfeest Amersfoort+++afdelingsuitje Amersfoort+++stadsspel Amersfoort+++groepsuitje Amersfoort+++teamuitje Amersfoort + + + Uitjes en eten: Happen en stappen+++Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Kookworkshops+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: City Experience+++Historische Kilometer + + + Een groepsuitje in Amersfoort? Wij organiseren het. Kom naar Amersfoort voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag, workshop, spel, budget uitje of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + + Het Gooi biedt volop mogelijkheden voor een leuk dagje weg. Kom naar Het Gooi voor een groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, budget uitje, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Uitjes in het Gooi.nl - groepsuitje Jacht naar de macht in het Gooi

€ 32,50 p.p. bij min. 10 personen
€ 28,50 p.p. bij min. 15 personen
exclusief btw en reserveringskosten

In jouw stad is de maffia aan de macht. De huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en hij heeft geen respect voor erecodes. De inwoners hebben het zwaar en moeten veel geld betalen. Het is de taak van jouw team de macht over te nemen. Tijdens het spel is het de bedoeling om met je team de machtigste familie van de stad te worden. Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don kun je de macht overnemen. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van de stad.

Je krijgt per team (familie) een kaart mee van het centrum. Hierop staan verschillende punten gemarkeerd. Ook krijg je een speciale telefoon. Op het moment dat je een bepaald punt bereikt, zal de telefoon dat aangeven. Daarnaast krijg je allerlei vragen op je afgevuurd. Beantwoord je de vraag goed dan krijg je een hint over waar de Don zich op dat moment bevindt en hoe de Don er uitziet. Ook verdien je geld met elke vraag die goed beantwoord is. Lukt het jullie om de Don te vinden en het meeste familiekapitaal op te bouwen?

•Tijdsduur 3:00 uur
•Spelbegeleiding door instructeur
•Minimaal 10 personen/maximaal 140 personen
•Gebruik van materialen
•2 Consumpties p.p.
•Prijs voor de winnende groep
•Reserveringskosten 15 euro per boeking

Combineer deze activiteit met koffie/gebak, lunch, borrel of diner. Bel of mail voor een prijsopgave.

Het stadsspel Jacht naar de macht is mogelijk in
Arnhem Apeldoorn Amsterdam Assen Alkmaar Amersfoort Breda Delft Den Haag Den Bosch Deventer Dordrecht Eindhoven Enschede Groningen Haarlem Hilversum Leeuwarden Leiden Maastricht Nijmegen Rotterdam Utrecht Zutphen Zwolle.

Meer info?
Bel of mail info@uitjesinhetgooi.nl

Uitje reserveren?
Boek Jacht naar de macht nu!