Uitjes in het Gooi ®

Uitjes in het Gooi.nl - groepsuitje City Escape

27,72 euro p.p. excl. btw
33,00 euro p.p. incl. btw
incl. reserveringskosten

Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje!

Van het populaire concept Escape Room bestaat er nu een thrill seeking city game: City Escape. De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen. Samen met je groep ga je de stad in en heb je de taak om alles op te lossen en de sleutel van de stad in je bezit te krijgen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannende en actieve teambuildingactiviteit in de stad!

Wat staat je te wachten tijdens City Escape?
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad? Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

.Tijdsduur ca. 3 uur
.Minimaal 12 personen (kleiner groepen mogelijk/prijs op aanvraag)
.Professionele spelbegeleiding
.Gebruik materialen (digitale camera's, gps toestellen)
.Speluitleg met 1x koffie/thee of fris met wat lekkers
.Prijsuitreiking met 1 koffie/thee
.Online fotoalbum

Het spel City Escape is mogelijk in:
Alkmaar Almelo Almere Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Assen Bergen op Zoom Best Breda Bussum Delft Den Bosch Den Haag Deventer Doesburg Doetinchem Dordrecht Dwingeloo Ede Eindhoven Enkhuizen Enschede Franeker Gouda Groningen Haarlem Hardenberg Harderwijk 's-Heerenberg Heerenveen Heerlen Helmond Hilversum Hoogeveen Hoorn Houten Kampen Koudekerke Kudelstaart Leeuwarden Leiden Lelystad Leidschendam Lichtenvoorde Maastricht Middelburg Noordwijk Nijmegen Oisterwijk Oldenzaal Purmerend Roermond Roosendaal Rotterdam Sittard Sneek Tilburg Utrecht Venlo Volendam Waalwijk Wageningen Werkendam Winterswijk Zandvoort Zelhem Zoetermeer Zutphen Zwolle

 

Meer info?
Bel 085-4019764
of mail info@uitjesinhetgooi.nl 

Uitje reserveren?
Boek de City Escape hier