Uitjes in het Gooi ®

Crazy 88 is een van de goedkopere uitjes bij Uitjes in het Gooi ®

 

Groepsuitje Crazy 88


Crazy 88 is één van de goedkope uitjes van Uitjes in in het Gooi. Crazy 88 is een ideaal spel voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje.

Wat is Crazy 88?
Hoe ver ga je om de doldwaze opdrachten uit dit maffe spel tot een goed einde te brengen? Crazy 88 is een doorgedraaid, hilarisch en superspannend uitje. Het spel wordt over de hele wereld gespeeld en dat is niet voor niets!
Crazy 88 is een interactief spel. In teams voer je zoveel mogelijk knotsgekke foto opdrachten uit. Zijn jullie met een klein aantal personen dan kan je het spel ook met één team spelen.

Doel van Crazy 88
Je gaat met je team de strijd aan om als eerste een lijst met dwaze opdrachten uit te voeren. Opdrachten? Zeg maar gerust opgaven!

 

Hoe werkt Crazy 88?
Per post ontvang je van te voren een speldoos met spelmateriaal inclusief een spelcode. Het gebruik van de SpellenApp is gratis. Navigerend door de stad voeren jullie knotsgekke opdrachten uit. De opdrachten worden vastgelegd op foto en teams stemmen op elkaars kiekjes.  Dit zorgt voor extra hilariteit en inspiratie om de beste foto's te maken. Bovendien komen alle foto's na afloop van het spel in een interactieve scorekaart terecht en kun de de gemaakte foto's gewoon downloaden.
Het team dat de meeste opdrachten weet uit te voeren en de meeste stemmen weet te verzamelen van andere teams is winnaar van het spel.

Crazy 88 kan makkelijk onderbroken worden door een zelf in te lassen pauze of koffiestop.


Wat je moet weten over Crazy 88

 Aantal deelnemers  Max. 5 personen per team
 Prijs  € 50,00 per team incl. btw
 Reserverings- en
 verzendkosten
 1 x € 18,15 per boeking
 Zelf meenemen  Per team 1 volledig opgeladen smartphone
 Duur  Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
 Waar Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arcen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bathmen, Beesterzwaag, Bergambacht, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Haag, Den Burg, Den Helder, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dwingeloo, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Nunspeet, Oegstgeest, Oldenzaal, Purmerend, Putten, Raalte, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, 's-Hertogenbosch, Sittard, Sneek, Texel, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veldhoven, Venlo, Venray, Weert, Winterswijk, Zandvoort, Zutphen, Zwolle


Meer info?
Bel 085-4019764
of mail info@uitjesinholland.nl

Boek dit uitje

 


Ook leuk om te doen

Groepsuitje speurtocht met saboteur De Ontmaskering